Sztárok

Sarolta hercegnő mindenkit meghatott: Vilmos és Katalin nagylánya tündéri videóban üzent, kedves szavai bejárták a világot

Vilmos herceg és Sarolta hercegnő közös videóban üzenetek az angol női labdarúgó-válogatottnak: a cambridge-i hercegi pár nagylánya kész hölgyként látható a felvételen, angyali szavai pedig mindenkit mosolyra fakasztottak.

Egyre többet szerepelnek

Katalin és Vilmos szeretnék, ha György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a boldog gyermekkoruk mellett sok jó tulajdonságot elsajátítanának, melyeknek köszönhetően a későbbiekben kiegyensúlyozott és komformista életvitelt folytathatnak majd, helyzetük ellenére pedig viszonylag egyszerű, hétköznapi neveltetési elveket vallanak. Ettől függetlenül fontosnak tartják azt is, hogy gyermekeiket már most hozzászoktassák a nyilvánossághoz, hiszen felnőttként a mindennapjaik része lesz, hogy kamerák előtt szerepeljenek – éppen ezért láthatunk egyre több olyan videót, melyekben elsőszülött fiuk és egyetlen lányuk is látható. Ha fontos esemény van, a brit királyi család mindig üzen az angoloknak: pontosan ez történt a minap is.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok