Rúzsa Magdi megmutatta ritkán látott férjét

A hármas ikrekkel várandós énekesnő közös képet posztolt a férjével és gyermekei apjával.

Ritka pillanat

Szeptember elején közölte a jó hírt rajongóival Rúzsa Magdi, miszerint hamarosan anyai örömök elé néz, ráadásul rögtön három babát hord a szíve alatt. A 35 éves énekesnő és férje, Vilmos eleinte maguk is ledöbbentek a hírtől, de mindketten végtelenül hálásak, hogy megadatott nekik ez a boldogság. A Megasztár egykori felfedezettje gyermekei érdekében komoly döntést hozott, és most egy időre visszavonul a színpadtól, eljött ugyanis a pihenése ideje. Azt tervezi, hogy legkorábban jövő nyáron lép majd újra színpadra, nagyjából gyermekei születése után fél évvel. A rajongóknak azonban semmi okuk az aggodalomra, Magdi ugyanis előre betárazott jó pár dalt, így ez idő alatt sem fogunk újdonságok nélkül maradni.

A koncertek után édes a pihenés, amit Magdi egy közös kiránduláson élvezett ritkán látott férjével, amelyről egy kedves képsorozatot osztott meg a közösségi oldalán. Mutatjuk!

Az 58 éves műsorvezető 12 éves lánya, Emma Róza olyan levelet írt édesanyjának, amit Jakupcsek Gabriellának muszáj volt megmutatnia közösségi oldalán.

Leadfotó: instagram.com/ruzsamagdolna

Oldalak