Sztárok

Rubint Réka: Állandóan hajtok, nem tudok nemet mondani!

A tréner őszintén vallott arról, hogyan élte meg a karantén időszakát, és mire döbbentette rá önmagával kapcsolatban.

Nem bírta a bizonytalanságot

Rubint Réka amilyen tudatosan éli életét, nem csoda, hogy a karanténhelyzetből is kihozta a maximumot. A népszerű fitneszedző úgy gondolja, hogy a bizonytalanság viselte meg legjobban az embereket, az, hogy nem lehetett tudni, mikor ér véget és azt sem, hogy lesz-e folytatás.

„Talán közhelyes, de minden úgy jó, ahogy van, meggyőződésem, hogy értünk történik minden, és csak rajtunk múlik, mit hozunk ki egy adott helyzetből. Ez a rendkívüli időszak egy lehetőség volt a befelé fordulásra, arra, hogy új megvilágításba helyezzük az életünket, többet legyünk a családunkkal, hódoljunk azoknak a hobbijainknak, amelyekre máskor nincs időnk” – mondja Réka.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: TV2

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.