Hirdetés

Meghalt a testvére, egy év múlva pedig az anyja – Ő Sarah Biasini, Romy Schneider lánya

A legendás Romy Schneider egyetlen élő gyermeke, Sarah Biasini színésznő lett, akárcsak csodás édesanyja és nagyanyja. A nőnek soha nem volt könnyű az élete, hiszen nehéz volt egy szexszimbólum árnyékában felnőni, ráadásul több tragédia is beárnyékolta a család boldogságát. Fotók!

Sarah Magdalena Biasini - Romy Schneider lánya

A 38 éves Sarah Magdalena Biasini a legendás Romy Schneider egyetlen gyermeke, aki még életben van. Az osztrák színésznőnek volt egy idősebb testvére, Daniel, a fiú azonban egy szörnyű balesetben életét vesztette, amikor Sarah 4 éves volt. Anyjuk belebetegedett szeretett gyermeke elvesztésébe, alig egy évre rá holtan találták otthonában. Romy mindössze 43 éves volt akkor. Sarah ezután édesapjához került, ő és apai nagyszülei nevelték fel. Sarah a Pure People magazinnak egy interjúban elárulta, apja nagyon elkényeztette őt, ahogy a nagymamája és nagypapája is. Anyai nagyanyját, Magda Schneidert azonban csak ritkán látta, ő ugyanis Németországban élt.

Sarah anyja halálakor mindössze 5 éves volt, így még túl kicsi ahhoz, hogy sok mindenre emlékezzen vele kapcsolatban. Szerencsére apukája mindig sokat mesélt neki Romyról, így általa ő is megismerhette őt.

Lapozz, és tudd meg, miért gúnyolják Sarah Biasinit Romy Schneider rajongói!

Fotó: glamourparis.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!