Nem sokat bíz a képzeletre: félmeztelenül élvezte a napsugarakat a világhírű énekesnő, fotó is készült róla

Rita Ora szexi képei felrobbantották az internetet – neki nem kell bikini, egy szál nadrágban is magabiztosan érzi magát a szabadban.

A tehetséges bombázó

A 30 éves énekesnő, Rita Ora nem éppen a visszafogottságáról híres, ha a külsejéről és öltözködéséről van szó: gyakran mutatja meg magát követőinek bikiniben, de az extravagáns szetteket is kedveli a fellépésein, így gyakorlatilag már mindenféle ruhába bújva láthattuk már őt. A karakteres arcú koszovói albán származású brit énekesnőnek nincs is mit szégyellnie, hiszen alakja irigylésre méltó és gyakorlatilag hibátlan, így hát meg sem lepődünk azon, hogy most bevállalt néhány olyan képet is, amin csupán egy szál nadrágban látható, melleit pedig csak kezei takarják. Na persze nem ezek az első szexi fotók, amik készültek róla, de az tény, hogy mióta egy párt alkot Hollywood egyik legmenőbb rendezőjével, Taika Waititivel, akinek a Thor harmadik részét és a Jojo Nyuszit is köszönhetjük, az énekesnő csak úgy ragyog. Galériánkban mutatjuk a friss képet, ahogy még sosem láthattuk korábban Ritát!

Rita és Taika kapcsolatáról már áprilisban felröppentek a pletykák, miszerint a két híresség egy párt alkot, a „hivatalos bejelentésig” viszont egészen augusztusig várniuk kellett a rajongóknak. Ekkor ugyanis együtt jelentek meg egy eseményen, ezzel felvállalva szerelmüket.
Kattints a további képekért!

Gesztesi Károly és Liptai Claudia lánya júliusban töltötte be a 15. életévét, de már most rajong érte a divatvilág.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak