Sztárok

Fantasztikus show-val készülnek a Rippel fivérek! Íme, a kulisszatitkok

A közönség szombaton este láthatja először a Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszi Szomszédolás című előadását, amelyben a szomszédos és a visegrádi országok artistái lépnek föl. Hazánkat a Rippel fivérek képviselik, akik még az eddigieknél is látványosabb produkcióval készülnek. A különleges show kulisszatitkairól Rippel Ferivel beszélgettünk.

Megashow-val készülnek a Rippel fivérek

Szombaton este mutatja be először a Fővárosi Nagycirkusz a Szomszédolás című nagyszabású előadást, amelyben a környező országok artistái lépnek föl. Magyarországot a Rippel fivérek képviselik, akik elképesztően sokat készültek az estére, ami szellemileg és fizikailag egyaránt megterhelő volt. Az Assassin’s Creed című videojáték által ihletett show-ban nem csupán ők ketten, hanem négy elképesztően tehetséges növendékük is szerepel.

„Nem térünk el a Rippel Brothers-féle erőemelő gyakorlatoktól, de ezt egy új platformra helyeztük. Megalkottunk egy kockát, illetve annak oldalit, ez a keret, amiben dolgozunk, 6-7 méter magasan. Úgy egészítettük ki a show-t, hogy a négy legjobb növendékünket is bevettük. Ők velünk teljesen összhangban légtornászkodnak a kockán. Ez lesz az, amitől az egész művészetté válik. A zene is különleges, egy gyönyörű szimfónia. Ezt az egyik legjobb barátom, Kasza Tibi írta meg. Reméljük, hamarosan sláger is lesz ez a zene!” – mesélte Feri, majd folytatta.

„Innentől kezdve, két hónapig, egészen március 19-éig menni fog a show, ezalatt ledarálunk 100 darab előadást” – mondta.

„Nem titkolt célunk, hogy ezt a produkciót megmutassuk a világban, egy önálló cirkuszfesztiválon vagy egyéb ilyen rendezvényen. Szeretnénk méltóképpen képviselni ezzel Magyarországot, bárhová megyünk” – tette még hozzá lelkesen.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Fashion&Beauty
Egészség
Az ultrafeldolgozott élelmiszerek manapság mindenütt jelen vannak, és gyakran ezek jelentik a legolcsóbb bevásárlási lehetőségeket. De belegondoltál már valaha, hogy vajon milyen hatással lehetnek a...
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.