Sztárok

Rihannának 1 millió dollár már aprópénz? Elfelejtette elkérni a Szigetes fizetését

A HVG kiderítette, mennyit kért ma esti szigetes koncertjéért Rihanna, a legérdekesebb azonban mégsem az, hány nulla szerepel az összeg végén. Részletek a cikkben!

Rihanna megéri a pénzét?

A HVG biztos forrásból úgy értesült, hogy Rihanna ma esti szigetes koncertjéért összesen 1 millió dollárt kért, ami átszámolva körülbelül 280 millió forint. Bár nagy összegről van szó, az énekesnő mégsem ezzel keltette fel a pénzügyei iránti érdeklődést, hanem azzal, hogy az utolsó pillanatig nem nyújtotta be a számlát fizetéséért.

A legnagyobb sztárok között az a szokás, hogy csak onnantól vesznek igazán komolyan egy koncertfelkérést, ha az érte járó összeg, vagy annak egy része már a bankszámlájukon landolt. Ezzel szemben a dögös barbadosi énekesnő egészen mostanáig nem nyújtotta be a számlát, pedig már minden felszerelése megérkezett Budapestre.

Lapozz, cikkünk a következő odlaon folytatódik!

Fotó: celebuzz.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.