Sztárok

Megrendítő őszinteséggel vallott állapotáról Reviczky Gábor: "Életemben olyan beteg nem voltam, mint a hatodik kemó után"

A Nemzet Művésze a gyógyulás útjára lépett: nemrégiben még a színházba is visszatért, azonban új darabot már nem vállal.

Kimerítő küzdelem áll mögötte

2022-ben diagnosztizáltak prosztatarákot Reviczky Gábor Kossuth-díjas színésznél. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Reviczky nem sokkal később megtudta, hogy áttétek is képződtek a szervezetében. A közkedvelt művészre hosszas és megpróbáltatásokkal teli küzdelem várt, a kezeléssorozat azonban végül eredményesnek bizonyult. Ahogy a Blikk cikke is emlékeztet rá, Reviczky tavaly év végén a Tények Pluszban arról beszélt, hogy érzése szerint már legyőzte szörnyű betegségét. A színész most az RTL Híradójának számolt be arról, milyen egészségügyi állapotnak örvend.

Reviczky tavaly ősszel, A mi kis falunk forgatásán még azt mondta a Fókusznak, hogy a betegsége, továbbá a kezelések miatt nem érez magában kellő erőt a színpadra való visszatéréshez, nemrég viszont újra a világot jelentő deszkákra léphetett.
Kattints a további képekért!

Károly király valószínűleg jóval betegebb, mint azt elsőre gondolhatja a közvélemény. Előfordulhat, hogy hamarosan új koronázásra lesz szükség?

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.