Sztárok

Renée Zellweger újra szerelmes: ez a tíz évvel fiatalabb pasi rabolta el a szívét

Sajnos soha nem volt túl szerencsés a párkapcsolatok terén, sok próbálkozáson van túl, de most lehet, hogy megtalálta az igazit.

Renée Zellweger szerencsétlen a szerelemben

Ahogy híres szerepében Bridget Jones-ként, úgy a való életben is elég szerencsétlen a szerelemben Renee Zellweger. Az immár 52 esztendős kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő első igazi románca Jim Carrey-vel volt, de a kapcsolatuk egy évig tartott csupán és 2000 decemberében véget ért. Két évig a The White Stripes zenekar énekesével, Jack White-tal randizott, aki hat évvel volt fiatalabb nála. 2005-ben négy hónappal a megismerkedésük után hozzáment Kenny Chesney country-énekeshez, azonban a gyorsan jött szerelem nem bizonyult tartósnak: 4 hónapnyi együttélés után érvénytelenítették a házasságukat. A válása óta több hírességgel hozták kapcsolatba, mint például Luke Perry-vel, a Beverly Hills 90210 sztárjával, de korábban Bradley Cooperrel és George Clooney-val is összeboronálták már a pletykalapok. Legutóbbi kapcsolata hét évig tartott a gitáros Doyle Bramhallel.

Most azonban úgy tűnik, új ember oldalán találta meg a boldogságot. A részletekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az X-men-filmekben Jean Grey-t alakító színésznő, Famke Janssen elképesztő átalakuláson ment át az utóbbi időben – és sajnos nem jó értelemben.
Utazás
Ötmilliárd év múlva a Nap vörös óriássá duzzad és egyszerűen "elnyeli" a Földet. A folyamat a tudósok szerint visszafordíthatatlannak tűnik. Vagy mégsem?