Sztárok

Remény a nőknek: így néz ki a szülés után fürdőruhában Katy Perry

Tíz hónapja született meg Katy Perry első gyermeke, az énekesnőt most ismét fürdőruhában fotózta le egy szemfüles paparazzi. A róla készült képek miatt most őt ünneplik a nők, de nem azért, amiért gondolnád.

Baba

Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, majd egy újabb videóklipben mutatta meg magát kismamaként meztelenül is Katy Perry. A gyönyörű énekesnőről várandóssága alatt számos kismamafotó készült, majd tavaly augusztus végén jött a hatalmas örömhír és az első kép: megszületett a kislánya, aki különleges nevet kapott. Az újdonsült anyuka a baba érkezése után sem állt, és nem csak az új dalok és videók érkeztek, hanem például egy olyan kép is, amelyen alig 5 nappal a szülés után mutatta meg a testét. Most 10 hónappal a baba érkezése után ismét egy ilyen kép miatt ünneplik a nők - igaz, ezt a fotót nem ő készítette!

Lapozz a friss fotókért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...