Sztárok

Eljött a búcsú pillanata: ő az Exatlon Hungary All Star legújabb kiesője – Elárulta, mi lesz az első dolga itthon

Elképesztő izgalmakkal és meglepetésekkel volt teli az Exatlon Hungary All Star legutóbbi párbaja. Csakúgy, mint minden alkalommal, most is egy újabb versenyzőnek kellett búcsúznia a versenytől.

Izgalmakból sosincs hiány

Január 3-án kezdetét vette az Exatlon negyedik, vagyis All Star szériája, melyben Bajnokok és a Kihívók legjobbjai küzdenek meg egymással hosszú heteken keresztül a Dominikai Köztársaságban. A verseny hétről hétre egyre izgalmasabb, s nem volt ez másképp a legutóbbi párbajon sem, melynek során Salander Dorina és Rákóczi Renáta csaptak össze egymással azért, hogy elkerüljék a kiesést – sajnos azonban nincs mese, egyikük számára ezúttal véget ért a műsor.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.