Meseszerű babazsúrral ünnepelte kislánya első születésnapját Radics Gigi - fotó

A Megasztár egykori felfedezettje különleges fotókat mutatott arról, hogyan töltötték a családdal kislánya, Bella első születésnapját.

Fiatalon lett édesanya

A közkedvelt énekesnő mindössze 24 éves volt, amikor világra hozta a kislányát: párjával, Mikus Áronnal ugyan nem tervezték előre a gyermekvállalást, mégis hatalmas boldogságként érte őket, mikor megtudták, hogy szülők lesznek. Bár a kis Bella bearanyozza a mindennapjaikat, Radics Gigi korábban azt sem titkolta el, hogy a szülés után depresszióval küzdött, de mostanra szerencsére túllendült a nehezebb időszakon. Az édesanya azon sem stresszelt, hogy a várandósság alatt felcsúszott rá néhány plusz kiló, és később, a szülés után sem görcsölt azon, hogy minél előbb visszaszerezze a régi alakját – inkább arra koncentrált, hogy a lehető legtöbb időt töltse a gyermekével. Az énekesnő korábban arról is nyilatkozott, egyelőre nem terveznek kistestvért Bellának, hanem szeretnének várni pár évet:

"Most biztos, hogy nem lesz még egy. Nem a szülés a legnehezebb része a dolognak, ezt most már tudom. De hogyha majd arra vetemednék, hogy netalán tán még egy gyermeket szeretnék, az nem most lesz, hanem majd egy jó pár év elteltével" – árulta el az énekesnő, aki ugyan ritkán tesz ki tartalmat a közösségi oldalára Belláról, most a születésnapja apropóján kivételt tett.

Lapozz tovább a fotókért!

Oldalak

  • 1
  • 2