Sztárok

Hoppá! Színházban próbálják ki a népszerű magyar rádióst

Egy musical produkcióban csillogtathatja meg színészi képességeit.

Foci és zene

Augusztus 20-án mutatják be az Erkel Színházban azt a grandiózus színdarabot, amely Puskás Ferenc emléke előtt tiszteleg. Huszonkét színész, hatvan táncos, harminc gyerekszínész közreműködésével, mintegy hétszáz négyzetméteres színpadon mutatják be a produkciót Szente Vajk rendezésében. A szereplők között a magyar musicalélet nagyjait találhatju meg, többek között Cseke Péter, Kovács Gyopár, Nagy Sándor és Szerednyey Béla is szerepelnek benne. Van azonban egy beugrós, aki annak ellenére, hogy most van először színpadon, igen komoly szerepet kapott: ő alakítja a legendás rádiós sportriportert, Szepesi Györgyöt, az Arany­csapat idézőjeles tizenkettedik tagját.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.