Nem titok többé: ilyen volt valójában Prince és Michael Jackson kapcsolata

Noha Michael Jackson és Prince a nyolcvanas években egymás riválisai voltak, egy alkalommal szóba került, hogy összehozzanak egy duettet. A közös munkából végül nem lett semmi, és mindez egyetlen mondaton múlt.

Két legenda

Michael Jackson és Prince minden idők legnagyobb hatású sztárjai és a popzene meghatározó alakjai voltak, a nyolcvanas években pedig egymáson kívül nem is igen akadt riválisuk. Népszerűségük mind a mai napig érzékelhető, éppen ezért merülhet fel sokakban a kérdés, vajon miért nem készült soha közös szerzeményük? Nos, az tény, hogy nem ápoltak túlzottan szoros barátságot, de különösebb problémájuk nem volt a másikkal, sőt egy alkalommal majdnem össze is jött a duett. Karrierjük csúcspontján szóba jött az együttműködés, ám a Purple Rain énekese egyetlen mondattal pontot tett az ügy végére. Részletek a galériában!

1987-ben merült fel először és utoljára, hogy a két énekes összeálljon egy közös sláger erejéig. Jackson és a producere, Quincy Jones felkeresték Prince-t, hogy a Bad című számot vele vennék fel, ám az énekes végül visszatáncolt.
Kattints a további képekért!

Noha Michael Jackson és Zac Efron sosem találkozott személyesen, a High School Musical sztárja megható emléket őriz a pop királyáról.

Leadfotó: Neil Lupin/Redferns/Dave Hogan/Getty Images

Oldalak