Ijesztő műtét vár a magyar színésznőre, elárulta, miért van rá szükség

Nem akarnánk a helyében lenni.

Meg kel műteni Pokorny Liát

Mikor szükséges a FESS műtét (Endoszkópos orrmelléküreg műtét)?

Az endoszkópos orrmelléküreg műtét leggyakoribb oka a krónikus orrmelléküreg-gyulladás és az orrpolipok, ritkábban azonban a visszatérő fertőzések, a károsodott szaglás, a szemre, arcra és agyra terjedő melléküreg gyulladások, az orr és melléküregek daganatai (rossz- és jóindulatú daganatai), az orrba szivárgó agyi folyadék és a könnycsatorna-elzáródás is szükségessé teszik. Forrás: medicoverkorhaz.hu

A 45 éves Pokorny Lia a Borsnak árulta el, hamarosan meg fogják műteni. Bár ő vidáman mesélt róla, elég ijesztően hangzik a dolog, főleg a homlokába fúrt lyuk miatt.

"Lyukat fúrnak a homlokomba. Ez egy arc-homloküreg-műtét, FESS-nek hívják. Rossz ál­lapotban van az orr- és a homloküregem, szteroidos spray-ket használok. Nem maradhat így, ki kell tágítani, tisztítani ezt a részt. Hamarosan műtenek, remélem, az október 6-i premieren nem lesznek lila karikák a szemem alatt" - mesélte a lapnak a színésznő, aki nem igazán aggódik a dolog miatt.

A színésznő egyébként jelenleg egy olyan darabra készül, amilyenhez hasonló tudomása szerint korábban még soha nem volt látható Magyarországon.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!