Teljesen magán kívül volt - Megérezte halálát az Oscar-díjas színész

A nagyszerű filmsztár 46 éves korában hunyt el.

Szomorú történet

Bármilyen csillogónak is tűnik, nem könnyű a színészek élete. A hollywoodi filmsztárok sok esetben küzdenek durva függőségekkel, amik bármelyik rosszabb pillanatban elhatalmasodhat rajtuk olyannira, hogy az életükbe kerül. Fájdalmas hír volt, mikor az Oscar-díjas színész, Philip Seymour Hoffman öt évvel ezelőtt, 2014. február 2-án szintén erre a sorsra jutott.

Drog és depresszió

Fiatal korában éveken keresztül heroin és alkoholfüggő volt, aminek következtében 22 évesen dönteni kellett, hogy leáll végleg vagy belehal. Megrémítette, hogy nem fogja valóra váltani álmát, hogy híres színész legyen, ezért elvonókúrának vetette alá magát. A sikerek jöttek, gyönyörű felesége és három gyereke született, látszólag olyan családja lett, amiről mindenki álmodik. Több mint húsz évvel a rehab után azonban a The Master forgatásának befejezéséhez kapcsolódó ünnepség során újra a pohár után nyúlt, ami elindította visszaesését.

A Daily Mail úgy tudja, a színész – akinek a lakásában halála előtt hetven darab, heroinnal teli zacskót és húsz használt tűt találtak a rendőrök – a legközelebbi barátainak is mondogatta: hamarosan meghal.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2