Pokoli kínok gyötrik a popzene nagyágyúját: teljesen leépült Phil Collins, fizikailag és lelkileg is kikészült az énekes

Egyre rosszabb állapotban van Phil Collins. A Genesis együttes legendás frontembere évek óta egészségügyi problémákkal küzd, kínjai pedig napról napra elviselhetetlenebbek.

Elbúcsúzott a közönségtől

A hétszeres Grammy-díjas, Oscar- és Golden Globe-díjas Phil Collins kegyetlen éveken van túl: a Genesis együttes 71 éves frontembere teljesen leépült fizikailag, az idegrendszere károsodása miatt pedig már dobolni sem tud – az egyik kezével meg sem tudja fogni a dobverőt. Noha a zenekar a rajongók legnagyobb örömére tavaly bejelentette, hogy 14 év szünet után újra összeállnak és turnézni mennek, három koncert után fel kellett adniuk a terveiket, Collins ugyanis olyan rossz állapotban van, hogy többé nem képes színpadra állni…

Az angol dobos, énekes, dalszerző és színész 2009 óta folyamatosan egészségügyi problémákkal küzd: abban az évben műtötték a hátát, 2015-ben újabb beavatkozáson esett át, 2017-ben pedig elesett és a fejét is beverte. Lebénult jobb lába miatt már csak bottal tud járni.
Kattints a további képekért!

John Hurt 2017-ben, hetvenhét éves korában, londoni otthonában hunyt el. A Golden Globe- és BAFTA-díjas angol színész hasnyálmirigyrákban szenvedett, ám egy korábbi kollégája elárulta, egészségének megromlását szerelmi bánat okozta.

Leadfotó: Aaron Rapoport/Corbis via Getty Images

Oldalak