Nem csak a mérget keveri jól a Hófehérke Musical királynője

Peller Mariann, a nagysikerű családi musical egyik főszereplője hamarosan A Konyhafőnök VIP 3-ban teheti próbára főzőtudományát. A népszerű műsorvezető izgatottan készül a műsorra, hiszen a szereplés és a főzés sem idegen neki, - a musicalen kívül persze, ahol a méregkeverés is mindig remekül sikerül. (x)

Ahogy Mariann, a musical „gonosz mostohája” mesélte:

„A nővérem szólt, hogy ez kihagyhatatlan lehetőség, és egyébként is nagyon szeretném kipróbálni magam ilyesmiben, így belevágtam. Sokat készültem a forgatásokra egy éttermi konyhában séf segítségével, majd a tanultakat otthon is rendszeresen gyakoroltam.”

Mariann imád enni és ennél fogva főzni is. Elmondta, hogy nagyon szeretne addig eljutni, mint nővére Anna, hiszen ő a kisebbik testvér és benne van a verseny szellem. Bár félt attól, hogy otthon két fia jelenléte nehezítést jelent a konyhában, végül előnyére fordította ezt a helyzetet, hiszen a műsorban is várhatók rendhagyó körülmények, szokatlan helyzetek.

Ki tudja, talán az ősszel ismét útnak indult Hófehérke Musical ominózus jelenetében a méregkeverési technikája is változik - sok gyermek reménykedhet, hogy akár Hófehérke javára.

A Hófehérke Musical előadásai:

November 23.: Mosonmagyaróvár - UFM Aréna
November 24.: Sopron - NOVOMATIC Aréna
December 1.: Székesfehérvár - Alba Regia Sportcsarnok
December 27.: Miskolc - Generali Aréna
December 28.: Nyíregyháza - Continental Aréna
December 29.: Kecskemét - Messzi István Sportcsarnok

További információk és jegyvásárlás ITT!

Oldalak