Sztárok

Csúnyán beszóltak Peller Mariannak, a műsorvezető nem hagyta magát: Nem akárhogy vágott vissza a gyűlölködő kommentre

Peller Mariann nem hagyta magát, reagált a durva megjegyzésre.

"Hadd kérdezzem már meg, hogy mégis mire jó egy ilyen komment?"

Peller Mariann megosztott egy közös képet Szabados Ágival, akivel nemcsak a magánéletében ápol jó kapcsolat, de az egykori híradós könyvkiadója adja ki Peller regényeit, így harmonikus munkakapcsolat is van köztük és sok időt töltenek együtt. Persze, volt, aki ezt sem bírta szó nélkül hagyni.

“Smink nélkül fel sem ismertem” – írta a rosszindulató kommentelő, mire Peller Mariann a tőle megszokott, egyszerre csípős és intelligens stílisban reagált.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...