Sztárok

Álomszép nővé érett A Grace klinika sármőrjének lánya: Talula már 20 éves, mosolya pedig a legkeményebb szíveket is megpuhítja

Nehéz szavakkal leírni, milyen fantasztikus adottságokkal áldotta meg a sors Patrick Dempsey ritkán látott lányát. A 20 éves Talula-ról minden fotóján sugárzik az életöröm, ami csak még gyönyörűbbé varázsolja a vonásait.

Angyali szépség

2005-ben indult útjára minden idők egyik legkedveltebb orvosi drámája, A Grace klinika. A hazánkban is rendkívül népszerű sorozat szereplői ezáltal váltak igazán ismertté, legtöbbjük pedig a mai napig semmit nem változott – ilyen például a széria Dr. Derek Shepherdje is, akit Patrick Dempsey személyesített meg a képernyőn. Az immáron 57 éves színész napjainkban is fantasztikusan néz ki, szerencsés génjeit pedig 20 éves lánya, Talula is örökölte. A fiatal nő az angyali báj földi megtestesítője, egyszerűen nem lehet elvitatni tőle, mennyire bombasztikusan néz ki. Galériánkban megmutatjuk, milyen csodaszép a Grace Klinika szívtiprójának lánya:

Patrick Dempsey 1999. július 31-én mondta ki a boldogító igent második feleségének, a sminkesként dolgozó Jillian Finknek, aki három gyermekkel ajándékozta meg. Ikreik, Darby Galen és Sullivan 2007. február 1-jén születettek, míg egyetlen lányuk, Talula 2002. február 20-án látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Lassan 20 éve, hogy A Grace klinika első epizódja debütált az ABC csatornán. Az orvosi dráma óriási sikereket ért el, a szereplőket alakító színészek pedig egy csapásra belopták magukat a nézők szívébe.

Leadfotó: Emma McIntyre/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.