Sztárok

Sokáig nem voltak nagyratörő álmai A besúgó Száva Zsoltjának: ennek köszönhetően alakult úgy, hogy Patkós Márton színész lett

Patkós Márton neve egy csapásra ismert lett A besúgó című sikersorozatnak köszönhetően. A fiatal tehetség hatalmasat alakít a szériában, emellett évek óta az Örkény Színház oszlopos tagja, éppen ezért meglepő, hogy eleinte egyáltalán nem vonzották a világot jelentő deszkák.

A besúgóról beszél mindenki

Az HBO Max legnézettebb magyar tartalma lett az új, áprilisban debütáló sorozat, A besúgó, amely a nyolcvanas évek Magyarországába kalauzolja a nézőt – óriási sikerét tökéletesen példázza, hogy a szintén az HBO által gyártott Aranyélet óta nem beszéltek ennyit hazai gyártású tartalomról. A Kádár-korszak világában játszódó történet során megismerünk egy tucatnyi egyetemista fiatalt, akik a maguk eszközeivel az államszocializmus és az elnyomó egypártrendszer ellen szervezkednek. A népszerűség ellenére vannak, akik nem igazán ájultak el a sorozattól: néhányan a történelmi pontatlanságokat, míg mások a dramaturgiai hibákat róják fel a szériának, de a közönség túlnyomó része egyetért abban, hogy a színészek kiváló játéka mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A fiatal tehetségekből álló szereplőgárda ikonikus tagja Patkós Márton, aki az egyik főszereplőt, a forradalmár Száva Zsoltot alakítja: az Örkény Színház Junior-Príma díjas színésze pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe, sokan azonban nem is tudják, hogy eleinte nem álmodozott erről a pályáról.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok