Pásztor Anna szűkös anyagi helyzetéről vallott

Pásztor Anna hiába híres és sikeres, élete egyáltalán nem tökéletes, ugyanolyan problémákkal küzd, mint minden hétköznapi ember. Most azonban úgy tűnik, csoda történt.

Állandó spórolás, kölcsönök és albérletek - nem indult könnyen az út

Pásztor Anna 16 évesen hagyta el a szülői házat, mivel nem bírta szülei szigorú szabályait, szerelme megszöktette.

"Lázadó punk voltam, a szüleim pedig beléptek egy spirituális gyülekezetbe. Új keresztény útra léptek, ami sok elvárással járt. Hetente háromszor kellett misére járni, nem hallgathattam a zenét, amit szerettem, elvették a könyveimet. Emlékszem, mekkora sallert kaptam, amikor feketére rúzsoztam a számat" - mondta az énekesnő. "Akkor buktam ki igazán, amikor nem engedték, hogy találkozzam a középiskolai szerelmemmel, Robival. Bűnös dolognak tartották, hogy randizgatok. Nem tudtam így otthon maradni, végül Robi szöktetett meg egy kölcsönkért fehér Ladával" - mesélte a Blikknek.

Élete nem volt könnyű számtalan lemondás, spórolás és nehézség állt útjába az elmúlt évek során. Az énekesnő már többször is nyíltan beszélt arról, anyagi körülményei közel sem mondhatóak tündérmesébe illőnek, a járvány pedig tovább nehezítette a helyzetet. Most azonban úgy tűnik, élete legnehezebb szakaszát lezárhatja, hiszen megkapja élete első saját ingatlanát.

Lapozz az énekesnő vallomásáért!

Oldalak

  • 1
  • 2