284 millió forint – sokkoló, de tényleg ennyibe került Paris Hilton jegygyűrűje

Megdöbbentő: több, mint 280 millió forintot ér az a jegygyűrű, amit a Paris Hilton egykori valóságshow-sztár kapott kedvesétől, Carter Reum üzletembertől.

Úgy néz ki, végre a Hilton-örökösnő is elkel

Ha valakiről, akkor 40 éves Paris Hiltonról tényleg azt gondoltuk, hogy soha nem fogja házasságra adni a fejét: az egy dolog, hogy betegesen félti családja hagyatékát, a Hilton-szállodalánc többségi tulajonát; de a férfiakban is nehezen bízik – legalábbis ezt bizonyítja egy nemrég előkerült 1996-os interjú, melyben az egykori valóságshow-sztár azt nyilatkozta, hogy 54 férfivel volt dolga. Nos, azt persze nem tudjuk, hogy Paris Hilton igazat mondott-e vagy sem, de az biztos, hogy az azóta eltelt 25 évben jó sok kapcsolata volt.

A pontos számot persze nem tudjuk, de az biztos, hogy mindig rettegett a házasság intézményétől, ugyanis már négy (!) eljegyzését is felbontotta. 2002-ben 21 éves korában Jason Shaw modell jegyezte el a gyönyörű szőke hölgyet, ám a lánykérés után hamar vége szakadt a románcnak, mert Paris túl fiatalnak érezte magát az elköteleződéshez.

Ezek után a görög olajmágnás, Stavros Niarchos kérte meg a kezét 2004-ben, mintegy nyolc hónap együttjárás után, ám Paris vele is szakított. 2017-ben az HBO-színésze, az amerikai Chris Zylka jegyezte el, melyet 10 hónap után felbontott az örökösnő – most viszont úgy tűnik, hogy Paris végleg megtalálta az igazit! 2021 februárjában, 15 hónap együttjárás után ugyanis megkérte a kezét Carter Reum üzletember, aki olyan gyűrűt adott az örökösnőnek, hogy még a mi állunk is leesett…

Kíváncsi vagy Paris Hilton 284 millió forintot érő jegygyűrűjére? Kattints a következő oldalra!

Fotó: Instagram

Oldalak