Papp Gergő a konkurens csatornánál folytatja

Pimasz úr hű maradt nevéhez, és pimaszul átigazolt az RTL Klub kábelcsatornájához, az RTL II-höz. Miután Papp Gergő felmondott a TV2-nél, arról esett szó, hogy a riporter az MTVA-nál folytatja majd, de mint kiderült a konkurens csatorna volt vevő Pimasz úrra és ottalvós műsorára.

Most akkor hogy is van ez?

Papp Gergő idén januárban távozott a TV2-től, akkor a következőket mondta az újságoknak: " Fontos éveket töltöttem a csatornánál, amiért nagyon hálás vagyok, mostantól viszont független műsorkészítőként szeretnék dolgozni, és saját ötleteimet tovább fejleszteni."

Most azonban elárulta a Blikknek az igazság sötétebb verzióját, amelyet a távozáskor nem illett volna így megfogalmazni.

"Egyszerűen úgy éreztem, hogy egy ideje már nincs ez a műsor a helyén kezelve a TV2-nél, láttam, hogy a csatornánál folyamatosak a változások, és azt is bevallom, már nem tudtam azonosulni a TV2 éppen aktuális arcaival. Ugyanakkor pedig riporterként folyamatosan követtem a konkurens csatornát, láttam, hogy profizmus övezi, és vágytam arra, hogy olyan emberekkel dolgozhassak együtt, akiktől van még mit tanulni. Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni." - mondta Papp Gergő.

Vajon az aktuális arcok alatt kiket értett? Csak nem Berki Krisztiánra gondolt?

Fotó: TV2

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!