Sztárok

„Egyszerűen nem térek magamhoz, letaglózott és nagyon szomorú vagyok” – Pápai Joci nevével csaltak ki pénzt egy idős asszonytól

Pápai Joci neve akaratlanul is felmerült egy bűntett során, miután valaki/valakik jelentős pénzösszeget csaltak ki az énekes nevében egy idős, nyugdíjas asszonytól.

Az elkövetőket már keresi a rendőrség

Ahogyan arról a Bors is beszámolt, Pápai Joci nevében csaltak ki egy idős, szerelemre vágyó asszonytól pénzt az interneten: az eset még másfél-két éve történt, amikor is egy internetes bűnöző azzal hitegette a 72 éves nőt egy csevegés során, hogy ő Pápai Joci, sőt mi több, szerelmes a nyugdíjas hölgybe, ezért bármit megtenne, hogy kapcsolatuk örökre szóljon. A csaló ígérete szerint Pápai Tatán összeköltözik majd az asszonnyal, ám ehhez pénzre van szüksége, így arra kérte a nőt, hogy utaljon neki egy nagyobb összeget egy kripto-automatán keresztül. Az esetről az asszony lánya, Bea a Balázsék című műsorban nyilatkozott: „54 éve házasok anyukámék. Apukámnak idegrendszeri problémái vannak, és másfél-két évvel ezelőtt romlott az állapota. Ekkor derült ki, hogy féltékenységi paranoiája van. Mivel az édesanyám Pápai Joci rajongó, az édesapám nem tudott leszállni arról a témáról, hogy Pápai Joci a harmadik fél a házasságukban” – kezdte az elejétől a történetet Bea, aki szerint eleinte jót nevettek apja feltételezésén, majd jött a feketeleves. „Most, fél évvel ezelőtt derült ki, hogy ez a csevegés valós, és az édesanyám azt hiszi, hogy másfél-két éve Pápai Jocival beszélget” – nyilatkozta a nő, aki azt is hozzátette, hogy anyja a csalóval Instagramon ismerkedett meg, aki azzal írt rá az idős hölgyre, hogy van egy exkluzív titkos csoport az énekes legnagyobb rajongóinak, ahová őt is meghívták, és be is lépett.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Voltak, akik igen szűken értelmezték a "családban marad" kifejezés fogalmát.
Fashion&Beauty
A vörös rúzs továbbra is az egyik legsokoldalúbb smink – lehet csábító, ünnepi, merész és rendkívül elegáns is.