Pál Dénes elárulta, mit kér ma a 30. születésnapjára

A közkedvelt énekes kerek évfordulót ünnepel és csak egyetlen kívánsága van.

Pál Dénes karantén-szülinapot ünnepel

Ma tölti be 30. életélvét anépszerű énekes, Pál Dénes, ám a kerek évfordulót a koronavírus-járvány miatt nem úgy ünnepelheti, mint ahogyan annak idején eltervezte a családjával – árulta el a Femcafe.hu riporterének. Az énekes sosem volt az a típus, aki szívesen ünnepelteti magát, de már neki is hiányzik, hogy találkozzon a szeretteivel és kikapcsolódhasson a körükben. Bár már párjával és kislányukkal, Pannival átestek a Covidon, nem hisz abban, hogy ez elegendő védettséget jelent a további fertőzéssel szemben, ezért a mai napig odafigyelnek arra, hogy a vírus ne férkőzhessen be az életükbe.

„Nagyon mellbevágó, amikor a két és féléves kislányod szól, hogy »Apa, ne felejtsd itthon a maszkodat és fertőtlenítsd le a kezed«. Nagyon furcsa lehet ebben a helyzetben gyereknek lenni, mert bár elmagyarázzuk nekik, miért történnek ezek a dolgok és alkalmazkodnak, megértik, teljesen másképp nőnek fel, mint ahogyan mi. Panninak elmagyaráztuk mik a vírusok, bacilusok, miért fontos kezet mosni, ha hazaérünk vagy átcserélni a bölcsis ruhát. Ezek már automatikusan beépültek a hétköznapjaiba, de nem túlságosan örömteli, hogy neki ez a normális” – fogalmaz Dénes, akinek a párja tavaly kórházba került és egy tüdőembólián is átesett a koronavírus miatt.

Nehéz időszakon vannak túl

„Mikor betegek lettünk a fő motivációnk az volt, hogy a kislányunk miatt muszáj erősnek maradnunk. Míg Heni kórházban volt, azt mondtam neki, hogy anyu elment meggyógyulni és ezt elfogadta. Nyolc napot volt tőlünk távol, de okosan és ügyesen kezelte a helyzetet. Az utolsó napokban viszont már nagyon hiányzott neki az anyukája, de ez természetes” – meséli büszkén az énekes, aki a karanténban is dolgozik dalokon és egy új vállalkozást is indított. Ő is bizonytalan még, hogy mikor rendeződhet vissza a vírus előtti élet, s bár már nagyon szeretne koncertezni, egyelőre nem mer konkrétan tervezni.

„Ha kívánhatnék most valamit a születésnapomra, azt kérném, hogy szűnjön meg a félelemben élés, az állandó szorongás. Nem jó érzés úgy utcára menni, hogy rettegünk, hogy elkapunk vagy átadunk valamit. Féltem a szüleimet és a családtagjaimat is. Jó lenne, ha hamarosan kevésbé kellene óvatosan élni” – teszi hozzá Dénes, aki idén szűk családi körben, hármasban fújja majd el a 30-as gyertyát a tortáján.

Szabó Erika, a Barátok közt egykori Tildája, ma pedig a Thália Színház művésze üzletasszony lett. Öccsével saját ruhamárkát alapítottak, mely a Simple on You nevet kapta. A termékek egyedisége abban rejlik, hogy magyar versek és idézetek adják a darabok mintáját.

Leadfotó: Pál Dénes

Oldalak