El se hinnéd, milyen pimaszul helyes srác volt Ozzy Osbourne fiatalon

A 71 éves énekes igazán jóképű volt.

Ozzy Osbourne fiatalon

Ozzy Osbourne az angliai Astonban született 1948. december 3-án. Eredeti neve John Michael volt, az "Ozzy" becézés általános iskolában ragadt rá. 15 évesen otthagyta a gimnáziumot és dolgozni kezdett. Zűrös gyereknek titulálták, nem törődött tanulmányaival és börtönbe is került betörés miatt. Zenei karrierje 1967-ben indult, amikor Geezer Butlerrel megalapították a Rare Breed nevű együttest. A banda nem volt hosszúéletű, két fellépést követően felbomlott. Nem sokkal ezután Tony Iommival és Bill Warddal bekeveredtek egy másik zenekarba, mely később Black Sabbath-ként lett ismert. Az 1980-as éveket szólóban nyomta végig, 1990 után pedig bejelentette, visszavonul. A 2000-es évek elején aztán visszatért, 2010-ben könyvet is kiadott és szólóalbumán dolgozott, 2011 novemberében pedig kiderült, újra összeáll a Black Sabbath. A fiúk 2016-ban turnéztak utoljára. Tavaly tavasszal az énekesnél Parkinson-kórt diagnosztizáltak.

Osbourne túl a 70-en betegségétől függetlenül nem tartja magát rosszul, fiatalon pedig igazi szívtiprónak számított. Nagyon helyes srác volt, erről az alábbi galériánkban lévő fotók is tehetnek tanúbizonyságot.

Az énekes kétszer nősült, első feleségével - Thelma Riley-val - 11 évig voltak házasok (1971-1982). 1982-ben vette el Sharont, akivel a mai napig boldog kapcsolatban élnek. Nejét az elmúlt években a Simon Cowell által alapított brit X-Factor mentorszékében láthatta a nagyközönség.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!