Sztárok

Vallottak a műsorvezetők - Erre költenék a milliárdos lottónyereményt

4,5 milliárd forint a hétvégi főnyeremény.

Hatalmas összeg

Most szombaton az Ötöslottó várható főnyereménye 3, 240 milliárd forint, ami a játék történetének 3. legnagyobb nyereménye. A Hatoslottónak sem kell szégyenkeznie, hiszen az eddigi 4. legnagyobb összeget, 1,424 milliárd forintot tudhat magáénak az, aki vasárnap egyedül találja el a kihúzott hat számot. Most a Szerencsejáték Zrt. műsorvezetőire voltunk kíváncsiak, hogy ők mit kezdenének a hatalmas nyereménnyel.

Biztosan mindannyian elgondolkodtunk már azon, mire költenénk azt a hatalmas összeget, amit egy lottónyeremény kínál. Világkörüli útra indulnánk, sportautót vásárolnánk, ingatlanokba fektetnénk, jótékony célokra fordítanánk, a lista végtelen hosszúságúra nyúlhat. A most szombaton megnyerhető 3, 240 milliárd forintból minden álmunkra futná.

Lapozz, mutatjuk!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.