Sztárok

Oszter Alexandra tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, mi áll látványos hízása hátterében

A 42 éves színésznő számos sértő megjegyzést kapott jelentős testsúlygyarapodása miatt, most azonban nyilvánosan beszélt arról, mi is áll a jelenség hátterében.

Nem kímélte a közönség

A közönségben általában ellentmondásos reakciókat szül, ha egyik nagy kedvencük látványosan meghízik. Ilyenkor sokan hajlamosak a legalantasabb, leggyarlóbb ösztöneiknek engedelmeskedni, és bántó, személyeskedő megjegyzéseket zúdítani az adott hírességre. Mindez nem csupán azért elfogadhatatlan, mert súlyos tiszteletlenségről, modortalanságról van szó, hanem azért is, mert egy kívülálló egész egyszerűen nem tudja pontosan megállapítani, milyen folyamatok vezethettek a súlygyarapodáshoz.

"A test gyakorlatilag mindent elraktároz"

Oszter Alexandra a saját bőrén tapasztalta, milyen is az, amikor egy ilyen helyzetben előtör az emberekből a rosszindulat: a 42 éves magyar színésznő az utóbbi időben plusz kilókkal küzd, a külsejét érintő változást pedig a közönség sem hagyta szó nélkül.

"Volt egy darab, amiben nemrégen játszottam, abból megosztottam egy fotót. Odaírta egy hölgy, hogy 'Jujj, de dagadt lettél!' Akkor én írtam neki egy hosszú levelet, hogy igen, így van, de nem tudja, mi van mögötte. Mert ha tudná, akkor biztos nem okozna örömet neki, az, hogy ezt leírja. (…) Le is írtam a hölgynek, hogy biztos azért tette a megjegyzést, hogy segíthessen másoknak" - nyilatkozta a néhai színművész, Oszter Sándor lánya az RTL Klub Reggeli című műsorában, majd arról is szót ejtett, valójában mi okozta nála az elhízást: "A hiperinzulinémia, ami nekem van, azt jelenti, hogy a test gyakorlatilag mindent elraktároz. Semmilyen zsírt nem bont le. Akármennyire keveset eszünk, attól csak rosszabb lesz." A mindig mosolygós színésznő most teljes erőbedobással arra koncentrál, hogy mielőbb visszanyerhesse régi formáját. Ennek érdekében folyamatosan tréningezik, és nagy hangsúlyt helyez az egészséges táplálkozásra is.

Camila Cabello Instagram-oldalán nagyon jól leplezi, hogy alakja már közel sem a régi, most azonban néhány paparazzi fotó körbejárta a világot, amin még az énekesnő rajongói is megdöbbentek.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...