Nem jött be a papírforma - Ők lettek a 2020-as Oscar nyertesei

Már hivatalos, melyek voltak 2019 legjobb filmjei az Amerikai Filmakadémia szerint.

Ünnepel Hollywood: íme a 92. Oscar-gála nyertesei

Minden évben óriási izgatottság előzi meg a filmipar legrangosabb elismerését, az Oscar-díjátadó gálát, melyet minden év februárjában, ünnepélyes keretek között rendeznek meg és adják át az arany szobrocskákat az arra érdemes színészeknek, színésznőknek és a filmiparban dolgozó számos szakembernek. A hagyományokhoz híven a jelölteket idén is az előző évben moziban bemutatott filmek alkotói közül választották ki, a díjakat pedig az Amerikai Filmkadémia szavazta meg a különböző kategóriákban.

Az idei év nagy esélyesei között tartották számon Quentin Tarantino sztárparádés, időutazós moziját, a Volt egyszer egy... Hollywoodot, Martin Scorsese monumentális gengsztersztoriját, Az írt, valamint a képregényuniverzum egyik legizgalmasabb főgonoszáról készült keletkezéstörténetet, a Jokert is.

A Los Angeles-i Dolby Színházban, helyi idő szerint 17 órától - hazai idő szerint február 10-én hajnali két órától - kezdődött el a filmgála, amelyet Amerikában az ABC, Magyarországon a Moziverzum sugárzott.

Az eseményeket mi is nyomon követtük, így az elsők között tudunk beszámolni arról, mi történt pontosan Hollywood legnagyobb napján.

A tavalyi győztesekre még biztosan sokáig emlékezni fogunk, ahogyan a 2020-as nyertesekre is

Lapozz, mutatjuk, kik zsebeltek idén Oscar-szobrocskát!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!