Sztárok

Oroszlán Szonja elárulta, miért nem toppant még be életébe a szerelem

A színésznőt kollégája, Fenyő Iván faggatta magánéletéről.

Mostanság nem ostromolják a férfiak

A közismert magyar színész, Fenyő Iván új interjúsorozatot indított az Instagram felületén #Rádcsörgök címmel. Legutóbbi beszélgetőpartnere népszerű kolléganője, a 44 esztendős Oroszlán Szonja volt, akit Fenyő nem pusztán szakmai életéről és jövőre vonatkozó ambícióiról, de szerelmi titkairól is faggatott. A színésznő a diskurzus során először igyekezett következetesen kerülni a témát, aztán persze megnyílt: töredelmesen bevallotta, hogy az elmúlt időszakban nemigen kapott említésre méltó megkereséseket férfiaktól. Fenyő Iván szerint ennek az lehet az oka, hogy az ellenkező nem képviselői egyszerűen félnek Oroszlán Szonjától.

A színésznő azt is bevallotta, főként szélsőséges üzeneteket kap férfiaktól, melyek még a válaszadásra sem méltók. Persze a két művész közti játékos adok-kapok ezzel még nem ért véget: ezt követően Oroszlán Szonja tette fel Fenyő Ivánnak ugyanazt a kérdést.

"Most nem jött velem szembe az a nő, akibe szerelmes lehetnék. Én nem tudok csak úgy járni valakivel csak azért, hogy kiderítsük, működik-e. Ha valakivel együtt vagyok, arról lehet tudni, hogy az tényleg komoly" - vallotta be készségesen a Bőrnyakúak és a Szabadság, szerelem hajdani sztárja.

Lapozz, még nincs vége!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.