Örömhírt jelentett be Shane Tusup

Shane Tusup hivatalosan is magyar állampolgár lett. A sztáredző azt is megmutatta, miként zajlott az esemény szerettei társaságában. (fotók)

Büszke magyar

Shane Tusup szerdán Instagram-oldalán számolt be arról büszkén, hogy végre magyar állampolgár lett. Az amerikai edzőnek már régóta vágya volt, hogy elnyerje a magyar állampolgárságot, most pedig végre ez meg is történt. Ennek apropójából pedig családtagjai és barátai is elkísérték őt a ceremóniára. Mostantól a sztáredző magyarként érhet el eredményeket a szakmában.

„Köszönöm, Magyarország! Új fejezet kezdődik, megtiszteltetés, hogy mostantól magyar állampolgárnak mondhatom magamat! Köszönöm édesanyámnak és minden barátomnak, hogy mellettem vagytok és együtt ünnepelhettünk!”

– írta oldalán Tusup.

Miller Dávid igazán szerencsés géneket örökölt, hiszen édesanyja, Ullmann Mónika és édesapja, Miller Zoltán közel az 50-hez is fantasztikusan néznek ki.

Leadfotó: Shane Tusup/Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!