Sztárok

Megszületett Nicolas Cage harmadik gyermeke - csodaszép nevet kapott a szüleitől

Tavasszal derült ki, hogy az Ál/arc sztárja hamarosan ismét apai örömök elé néz. Nicolas Cage harmadik gyermeke szeptember 7-én jött a világra, a baba és a boldog édesanya egyaránt jó egészségnek örvend.

Nicolas Cage már rutinos édesapa

Harmadszor is édesapa lett az Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi filmszínész, Nicolas Cage. Az Ál/arc közkedvelt sztárjáról még idén tavasszal derült ki, hogy nemsokára újra gyermeke születik. Az édesanya a híresség jelenlegi felesége, a 27 esztendős Riko Shabata. A színészlegenda sajtósa a People magazinnak úgy nyilatkozott, Cage és Shabata kislánya szeptember 7-én jött a világra. "Nicolas és Riko örömmel jelentik be lányuk születését. Anya és lánya jól vannak" - tette hozzá.

Az 58 esztendős színész korábban négyszer adta nősülésre a fejét: 1995 és 2001 között Patricia Arquette, 2002 és 2004 között Lisa Marie Presley, 2004 és 2016 között Alice Kim, 2019-ben pedig rövid ideig Erika Koike volt a felesége. A filmcsillag tavaly kelt egybe Shabatával, kislányuk az első közös gyermekük, de Cage-nek korábbi kapcsolataiból már született két fia, a 16 éves Kal-El és a 31 esztendős Weston.

Cage első kislánya a gyönyörű August Francesca nevet kapta szüleitől.

Fotó: Getty Images / Tommaso Boddi

Kulcsár Edina harmadik gyermekét hordja a szíve alatt, a kisbaba édesapja pedig nem más, mint G.w.M, polgári nevén Varga Márk. A rapper a minap a TV2 stúdiójában mesélte el, hogyan reagált amikor megtudta: szerelme várandós.

Leadfotó: Getty Images / Tommaso Boddi

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Elsőre nehéz elképzelni Katalinról, hogy Vilmoson kívül más férfi is fel tudja kelteni az érdeklődését, pedig így igaz: a walesi hercegné fejét titkon egy sármos milliárdos csavarta el.
Utazás
Ha azt hitted, december második felében is fogvacogtató hideg és hamisítatlan téli időjárás honol majd Magyarországon, akkor bizony előre ittál a medve bőrére.
Sztárok
A színész-producer az esélytelenek nyugalmával készült a mérkőzésre. Brasch nem is teketóriázott sokat: egy ponton kőkemény támadást indított riválisa ellen, akinek esélye sem volt védekezni.