Sztárok

Ónodi Eszter olyan dolgot ajánlott fel jótékony célra, amire minden Aranyélet-rajongó lecsapna

A Jászai Mari-díjas színésznő egy alapítványt szeretne támogatni két olyan saját relikviájával, amelyeket a munkája során kapott.

Sztárrelikviákkal és műkincsekkel egy jó ügyért

Idén tavasszal indult az Antikhősök a VIASAT6 legújabb saját gyártású sorozata, amely a külföldön Trust Me I’m a Dealer néven futó formátum vadonatúj, hazai adaptációja. Bár a széria most mutatkozott be először Magyarországon, a nézők kedvence lett, hiszen egy-egy nemes ügy kapcsán hazánk népszerű művészei ajánlanak fel személyes tárgyakat aukcióra. Ezeket az eszmei értékű kincseket a műtárgyszakértő és-kereskedő, Megyesi Balázs segít eladni, a befolyt összeget pedig egy, az adott híresség által kiválasztott alapítványnak ajánlják fel a készítők. A műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás is segíti a szakértő munkáját, akivel kettesben látogatják meg az ismert jótékonykodókat és a különböző vevőket, kereskedőket.

Ónodi Eszter az Antikhősök új sztárvendége

A szombati részben pedig a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter tesz nagylelkű felajánlást. Az Aranyélet Jankájaként viselt jelmezét és a híres metszőollóját szánta kalapács alá.

"Ez a sorozat nagyon kedves volt a szívemnek, és úgy vettem észre, hogy szerencsére a közönség is szerette. Két dolgot szeretnék felajánlani, amelyek ehhez a szériához és a karakteremhez köthetők. Egyszer lesz egy jelmezem, amit két évadban is láthattak rajtam a nézők. Viseltem az elsőben, és még a harmadikban is jó volt rám, ami különösen nagy örömömre szolgált" - mondja nevetve a műsorban Ónodi Eszter, aki a két házigazdának átadta a csinos ruhát, valamint a már emlegetett, elhíresült metszőollót.

A színésznő további 100 ezer forintot ajánlott fel egy – a műsorfolyamon átívelő – közös cél érdekében, amelynek keretében egy gyermekotthon kaphat új, varázslatos játszótéri elemeket.

Hogy pontosan mennyiért kelt el az ikonikus ruhadarab és a kertészkellék, azt az Antikhősök következő epizódjából derül ki, amelyet május 1-jén, szombaton 10 órakor tűz képernyőjére a csatorna. Érdemes azonban a következő részt is bevésni a naptárba, mert az ajánlóból kiderül, hogy a következő híresség, aki csatlakozik a felajánlók táborához, Zsidró Tamás lesz.

A zene minden falat ledönt, ez derült ki Hajós András és Gyurci, a Down-szindrómás kamasz közös munkája során is. A zenész és a zenerajongó fiú a minap együtt alkottak, és a muzsikálásból egy videó is született a Rejtett Kincsek Down Egyesület felkérésére. A végeredmény garantáltan mindenkiből mosolyt csal ki.

Leadfotó: VIASAT6 / Antikhősökphoto

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.