Sztárok

Oláh Gergő fogdába került: A sors iróniája, hogy az énekes korábban a rendőrség kampányarca volt

Annak ellenére, hogy Oláh Gergő korábban a rendőrség kampányarca volt, most meggyűlt a gondja a hatóságokkal.

Már sok minden volt a számláján

Korábban már gyorshajtás és szabálysértések miatt bevonták Oláh Gergő vezetői engedélyét, azonban ő ennek ellenére is volán mögé ült, a rendőrség viszont lecsapott rá a Blikk értesülései szerint.

A Blikk értesülései szerint Oláh Gergőre a napokban a bíróság 300 ezer forintos pénzbírságot szabott ki, valamint 3 hónapra eltiltották a vezetéstől. "Már vadásztak rá, mert notórius gyorshajtó. Mivel 2015-ben szerepelt egy rendőrségi kampányban és klipben, amely a roma fiatalok számára népszerűsítette a rendőri hivatást, azt hitte, „sérthetetlen”. Vélhetően ezért is mert autóba ülni, miután bevonták a jogosítványát" – mondta egy bennfentes rendőrségi forrás a lapnak.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.