Hatalmas változásokon ment keresztül a Nyerő Páros rezidenciája – Videó

A sztárpárokat tárt kapukkal várja a reality rezidenciája, ami hatalmas változásokon ment keresztül. Vajon hogyan befolyásolja a megújult villa a játék menetét az idei évadban?

Ilyen lesz a megújult Nyerő Páros villa

Vadonatúj évaddal jön az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-ja, a Nyerő Páros, amelyben a jól megszokott humor mellett izgalom, dráma, feszültség és elképesztő feladatok várják a nézőket.

Nemrégiben a Femcafe is hírt adott arról, hogy mely nyolc sztárpár költözik be a műsor helyszínéül szolgáló villába. A műsort ezennel is Sebestyén Balázs és lelkes segítője, Kabát Peti vezetik majd, akik újra a legkeményebb próbatételek elé állítja a szerelmeseket, akiknek vadonatúj játékokban kell megküzdeniük nap mint nap, számos szórakoztató pillanatot garantálva.

A versenyzőknek már a legelső napon a maximumot kell nyújtaniuk, az első próbatétel győztesei ugyanis a villa kertjében található luxusrezidenciába költözhetnek, ahol olyan szolgáltatások segítik a kényelmet, mint például mosoda, takarítás, vagy teletöltött hűtőszekrény, hogy az ott lakóknak másra se kelljen koncentrálniuk, csak a játékra.

Ugyanakkor a korábbi évadokban luxuslakosztályként funkcionáló szoba az idei évadra egy több fő befogadására alkalmas hostellé változott. Az első játékban alulmaradt párok számára a beszédes nevű Hostel Löpattant szolgál majd közös szálláshelyként. Garantáltan nem kell sokáig várni arra, hogy kiderüljön, ki az, aki horkol, ki fél a sötétben, és kinek vannak különleges igényei a fekhelyét illetően.

Azonban lesznek nem várt fordulatok is, ahol néha muszáj kiszúrni a többiekkel. Az, hogy a nyolc pár közül kik lesznek azok, akik lehetőséget kapnak arra, hogy a Nyerő Páros villa luxuslakosztályába költözzenek, és kik élvezhetik a közös szálláshely, a Hostel Löpattant vendégszeretetét, kiderül október 18-án 21.00 órától az RTL Klubon.

Virtuális séta a Nyerő Páros vadonatúj villájában:

Javában dübörög a Dancing with the Stars második évadja: a versenyzők között bizonyít hétről hétre Cooky és felesége, Szécsi Debóra is, akik most elárulták, hogyan teremtik meg az egyensúlyt a táncpróbák és házasélet között.

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak