„Szerettem azt a teltkarcsú lányt, aki voltam” – Nyári Dia az életmódváltásáról mesélt

A színésznő az utóbbi időben rengeteget fogyott, azonban az életmódváltásba nem a hiúsága miatt kezdett bele. Eleinte meg kellett küzdenie pár nehézséggel, de mostanra már belejött a dologba. Nyári Dia a betegségéről, illetve arról is beszélt, hogy jöhet-e a második baba.

Nyári Dia jól érzi magát a bőrében

Ha duci vagy, akkor az a baj, ha sovány vagy, akkor az a baj. A nőknek, főleg szülés után gyakran gondjuk van testükkel, és ezen a helyzeten környezetünk reakciói sokszor csak rontanak. Kovács-Nyári Dia az elmúlt években rengeteget fogyott, azonban azt mondja, teltkarcsúan is jól érezte magát a bőrében. A testét érintő kényes kérdésekről az Anyád hogy van?! vloggereinek, Börcsök Vikinek és Pető Zsófinak mesélt.

Sokat gondolkodtam azon az elmúlt időszakban, hogy régen vajon valóban jól éreztem-e magam a bőrömben, vagy csak áltattam magam?! Arra jutottam, hogy tényleg szerettem magam, szerettem azt a teltkarcsú vagy picit duci lányt, aki voltam. Szülés előtt is ezt hirdettem, és tényleg elfogadtam azt, ahogy kinéztem. A húszas éveim elején, amikor teltebb voltam, nem vettem fel miniszoknyát, de felvettem helyette egy maxiruhát és különösebben nem zavart, jól éreztem magam, és imádtam a hedonista életemet” – kezdte Kovács-Nyári Diána, mégis történt valami az életében, ami miatt változtatnia kellett.

Folytatjuk, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2