Sztárok

Nicole Kidman elárulta, miért retteg attól, hogy váratlanul fog meghalni

A neves színésznőt megannyi tragédia érte már az életben.

Legbelső félelem

Joggal hihetnénk, hogy az Oscar-díjas Nicole Kidmannek nincs mitől tartania az életben. Az 53 esztendős hollywoodi színésznő a kilencvenes évek egyik legmenőbb sztárja volt, rengeteg nívós szakmai díjat zsebelt be, s megannyi olyan moziban játszott, mely azóta klasszikussá nemesedett - nem is beszélve arról, hogy a híresség már hosszú évekkel ezelőtt megtalálta a boldogságot Keith Urban countryénekes oldalán, akivel 2006-ban kötötték össze az életüket. Kidmant mégis elviselhetetlen erejű rettegés gyötri - írja a Mirror. A csinos színésznő magánéletének legszomorúbb pillanatairól vallott.

Hatalmas veszteségek

A színésznőnek számtalan ismerősétől, barátjától, munkatársától kellett már hirtelen megválnia. Az 53 éves világsztár az évek során megannyi személyes tragédiát élt át, s már ő is retteg attól, hogy esetleg hirtelen fog eltávozni az élők sorából, s szeretteinek nem lesz idejük rá, hogy búcsút vegyenek tőle.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...