Sztárok

Döbbenetes dolgot állít Nicolas Cage: hátborzongató emléket őriz az egyik leghíresebb filmjének forgatásáról

Nicolas Cage nevét több sikeres alkotás jelzi, az egyik forgatás eseményei pedig még ma is olyan elevenen élnek az emlékezetében, mintha csak tegnap történtek volna. A magyarázatot még ő is keresi mind a mai napig…

Rémisztő pillanatokat idézett fel

A hollywoodi színész évtizedek óta a siker útját járja, s már 1994-ben a legismertebb és legkeresettebb színészek táborát erősítette. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy már akkoriban is négymillió dollár körül mozgott a fizetése, éppen ezért megengedte magának, hogy ne a felajánlott összeg, hanem a forgatókönyv minősége alapján válogasson a lehetőségek közül. Az igazi nagy áttörést az 1995-ös Las Vegas, végállomás című film hozta el neki, hiszen az abban nyújtott alakításának köszönhetően elnyerte a legjobb drámai főszereplőnek járó Golden Globe-díjat és a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat. A soron következő filmjei is kasszasikerek lettek, Cage hírneve és presztízse pedig a sokszorosára növekedett, ráadásul szép lassan elkezdődött az akciófilmek világába tett egyre hosszabbra nyúló kirándulása is. Az első ilyen szerepet az 1997-es Ál/Arc című akciófilmben kapta, amely hazánkban is nagy népszerűségnek örvend – Cage korábban felidézett egy meghatározó pillanatot, melyet az ikonikus film forgatásán élt át…

Az Ál/Arc (angolul Face/Off) című film John Woo rendezésében került a mozikba: a főszerepben Cage (Castor Troy) mellett John Travolta (Sean Archer) látható, és örök riválisokat alakítanak. A filmet a közönség és a kritika is Woo legsikeresebb alkotásának értékelte.
Kattints a további képekért!

Romantikus filmek sztárja volt, majd szuperhősként építette magát. Jó ideje csak a botrányaitól hangos a sajtó. Most egy újabb fejezet nyílt ilyen téren.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.