Nehéz megpróbáltatásokon estek át a Rippel fivérek

Kocsányon lógó szemek, állott tej, forró viasz – többek között ezekkel tették próbára a Rippel testvéreket a celebszívató műsorban. A Menny a Pokolba’ ismét izgalmas adással jelentkezett, ahogy az elmúlt hetekben azt a közönség már megszokhatta. A testvércsata pedig ezúttal különösen parázs pillanatokat hozott.

Nyers hús és ökörszem

Világhírű artisták, többszörös Guinness-rekorderek, a Rippel testvérek mégis gyermeki lelkesedéssel vetették bele magukat a VIVA műsorának kihívásaiba. Feri abban reménykedett, hogy az évek és a tapasztalat mellette lesznek, így dekoratív hölgytársaságban veselkedett neki két évvel fiatalabb öccsének, Viktornak, és kisportolt csapattársainak. A Menny a Pokolba’ legújabb részének főszereplői nyers húsból nyomtak ki ökörszemet, de nem ódzkodtak az állott tejöntéstől és a vicces énekes feladatoktól sem.

Karaoke verseny

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
„Egy japán városba korábban meghívtak már minket egy karaoke versenyre, de hála Istennek az öcsém vállalta el a megmérettetést, mert ha én nyitottam volna ki a számat, akkor a nézők nem röhögő görcsöt kaptak volna, hanem sírásban törtek volna ki.” – mondta el Feri, aki jókat szórakozott testvérén, aki súlyokkal egyensúlyozva egyik kezébe jégdarabokat kapott, a másikba pedig forró viaszt csepegtetett Sanyóca. A műsorvezető különösen élvezte ördögi teendőit, míg Iszak Eszti szende, de nagyon is kihívó angyalként terelgette a versenyzőket a Menny a Pokolba’ legújabb részében.

Mint a kisbékák

A Rippel testvérek olyan merész feladatokat is vállaltak, mint a nyers húsból való ökörszem válogatás, ezúttal azonban érzéki momentumokban is bővelkedett a legújabb adás. „Kétliteres kancsóból, két szép, fiatal lánynak kellett a szájába locsolnom a tejet. Eközben pedig könyörögtek, hogy hadd fröcsögjön, nem kell spórolni, úgy néztek ki felülről, mint a kisbékák!” – tette hozzá nevetve az idősebbik Rippel fivér.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.