Büszke a formás idomaira: Naomi Campbell 51 évesen is meghódítja a férfiszíveket az Instagramon – fotók

Noha Naomi Campbell már ötven felett jár, ma is pontosan olyan szenzációsan néz ki, mint évtizedekkel ezelőtt. Ráadásul az sem okoz neki gondot, hogy olykor a kamerák előtt dobja le a felsőjét és a melltartóját.

Kortalan díva

Naomi Campbell joggal nyerte el a világ egyik legkeresettebb topmodellje címet. Röviddel a felfedezése után, már 15 évesen a késő 1980-as, kora 1990-es évek egyik legismertebb személye volt, a korabeli divatvilág pedig a világ legnépszerűbb szupermodelljei közé sorolta. Az elkövetkező évek során Campbell sikere rohamosan nőtt: olyan divattervezők bemutatóin rótta a kifutót, mint Gianni Versace, Azzedine Alaia és Isaac Mizrahi. Számos világhírű fotós kaphatta lencsevégre, többek között Peter Lindbergh, Herb Ritts és Bruce Weber is. Az egész világ a lábai előtt hevert, férfiak milliói bolondultak érte, s bár mostanra betöltötte az 51. életévét, a népszerűsége egy pillanatra sem tört meg. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ma is pontosan olyan szexi fotók készülnek róla, mint a karrierje kezdetén: galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan fest napjainkban Naomi Campbell!

A hivatalos Instagram oldalára feltöltött fotókból tökéletesen látszik, hogy a párductestű szupermodell még mindig arcpirítóan dögös, és egyetlen pillantással képes meghódítani a férfiszíveket.
Kattints a további képekért!

A nyugdíjaskorú, de még mindig aktív szomáliai modell megnyerte a génlottót.

Leadfotó: Mike Marsland/WireImage/ Getty Images

Oldalak