Sztárok

Nagy Feró unokája olyan nevet kapott, amilyen senkinek nincs Magyarországon

Külön engedélyeztetni kellett.

Kislány unokája lett Ferónak

Így év végén a sztárok is tervezik már a jövő esztendőt, köztük például Nagy Feró, akinek bokros teendői mellett természetesen a családra is jut ideje. A Beatrice frontembere 2019-ben A Dal zsűrijében is helyet foglal, de egyelőre nem erre a feladatra koncentrál leginkább, hiszen nem olyan rég óriási boldogság érte.

A közelmúltban megszületett kislány unokája, a nagypapa öröme pedig akkor lett teljes, mikor megtudta, hogy fogják hívni a babát. A kicsi olyan különleges nevet kapott szüleitől, amilyen biztos, hogy senkinek nincs Magyarországon, ráadásul külön engedélyeztetni kellett az írásmódját is - írja a Blikk.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.