Nagy Adri visszatért - Az éneklést választotta, ha ez is a nehezebb út

A Jóban Rosszban színésznője a Hol voltál című új dalában megmutatja, milyen szövegíróként - az új feladatról interjúban mesélt nekünk.

Nehéz éven van túl

Nagy Adrit színésznőként és énekesnőként is egyaránt kedveli a közönség, nemcsak a Jóban Rosszban Betty-jeként láthattuk a tévéképernyőn, hanem a Nicsak, ki vagyok! első évadának versenyzőjeként is. A Virág-jelmezbe rejtőző énekesnő a produkció utáni időszakot dalírásra fordította, valamint igyekezte lefoglalni kétéves kisfia, Beni figyelmét.

"A tavalyi év jó is volt, meg nem is. Szuper zenekarom volt, élő produkciókat terveztünk, de jött a koronavírus és néhány nyári koncertet leszámítva, nem tudtunk fellépni. Arra mégis lehetőséget adott ez a passzív időszak, hogy most először dalszöveget írtam, két szerzemény is született. Bár a dalokkal is sokat foglalkoztam, az időm nagy részét a kisfiam töltötte ki. Tavaly szerettem volna őt bölcsödébe iratni, hogy többet lehessen a kortársaival, de a Covid miatt ez meghiúsult. Mindent megtettem, hogy tartalmasan teljenek el a napjaink, ám a gyerektársaságot a leglelkesebb anyuka sem tudja pótolni. Sajnálom őt, amiért ilyen nehéz helyzetben kell gyerekeskednie. Kicsit azért örülök, hogy így alakult, mert emiatt hosszabb időt tudtunk együtt tölteni. Az első pár év nagyon izgalmas egy baba és a mama életében, ezt sosem kapja vissza senki, mi pedig most ezt együtt tölthetjük" - összegezte tavalyi évét az énekesnő, aki jelenleg A Dal 2021 versenyére készül.

Lapozz, a cikknek még nincs vége!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!