Sztárok

Nádai Anikó párja tündéri fotót mutatott újszülött babájukról: ilyen édes a kis Alex

Nádai Anikó és Hajmásy Péter boldogabbak nem is lehetnének: a napokban jött világra első közös gyermekük, akiről a büszke édesapa nemrég tündéri fotót mutatott a követőinek.

Madarat lehet velük fogatni

Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2020-ban találtak egymásra, ráadásul nem is akármilyen körülmények között: mint ismert, a műsorvezetőnő korábban Bókay Gergő, az influenszer pedig Weisz Fanni szerelme volt, vagyis párcsere történt. Anikó és Péter január elején jelentették be az eljegyzésüket, nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy az első közös gyermeküket várják, aki július 19-én született meg. A szülők életük legboldogabb időszakát élik, és már a kisbabát is megmutatták a közösségi oldalukon – Péter a legfrissebb Instagram posztjában is az apaság örömeiről írt a követőinek, valamint mutatott egy aranyos fotót újszülött kisfiáról:

Anikónak nem újdonság az anyaság, hiszen az előző kapcsolatából már van egy kisfia, Péter azonban most először élvezheti ki, mit jelent szülőnek lenni.
Kattints a további képekért!

Január elején jegyezték el egymást, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy hamarosan szülőkké válnak. A nagy nap végre elérkezett.

Leadfotó: Instagram/ hagymaa

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...