Sztárok

Öt év után válik a férjétől a magyar táncosnő, pedig már a családalapítást tervezték: ezért nem született közös gyermekük

Molnár Andi és férje öt év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. A táncosnő őszintén mesélt a párkapcsolati gondjaikról, valamint arról, miért nem született közös gyermekük.

Zátonyra futott a házasságuk

Molnár Andi nevét 2008-ban ismerte meg az ország, ekkor nyerték meg partnerével, Katus Attilával az RTL Klubon futó Szombat esti láz első szériáját. 2014-ben a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityt is bevállalta, ahol szintén az első helyen végzett. A csinos versenytáncos igazán büszke lehet arra, amit elért, hiszen sikeres a szakmájában, pedig viszonylag későn, 17 évesen kezdte el, ráadásul szinte egyből mély vízbe dobták. Tehetségének és kitartásának köszönhetően aztán egyre több sikert ért el, később pedig a TV2 csatornáján futó Dancing with the Stars zsűriasztalánál is kiérdemelte méltó helyét. A napokban azonban kiderült, hogy a magánélete válságba került, ugyanis öt együtt töltött év után szétmentek a férjével, Kaszás Zsolttal – pedig két évvel ezelőtt Andi még azt nyilatkozta, úgy érzik, hamarosan készen állnak a gyermekvállalásra. A táncosnő ma már biztos abban, hogy nem véletlenül alakult így a házasságuk: részletek a galériában!

A 39 éves táncosnő 2017-ben mondta ki a boldogító igent a párjának, kapcsolatuk pedig sokáig harmonikusnak tűnt. Noha ritkán beszéltek a magánéletükről, nem rejtették véka alá, hogy gyermekvállaláson gondolkodtak – most azonban úgy tűnik, Andinak egy időre le kell mondania az anyaságról.
Kattints a további képekért!

Pesák Ádám és Janza Kata egy közleményben tudatták követőikkel és rajongóikkal, hogy szakítottak.

Leadfotó: Instagram/ molnarandi12

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.