Sztárok, akik a hírnevük előtt is dúsgazdagok voltak

Lady Gaga, Taylor Swift & Ariana Grande - kevesen tudják, de ezek a sikeres sztárok már a világhírnevük előtt is dúsgazdagok voltak, köszönhetően hatalmas családi vagyonuknak.

Mindenből a legjobb jutott nekik

Akár nagy múltú dinasztiák leszámazottjai, akár keményen megdolgoztak a szüleik a sikerért, tény, hogy ezek a világsztárok már a világhírnév előtt is rettentő gazdagok voltak – népszerűségük pedig csak tovább növelte a családi vagyonuk értékét. Lássuk, kik is ők!

Egy valamiben biztosan megegyezhetünk: a tehetség és a szorgalom sokat számít, ám ha az ember kedvezőbb helyről, szerencsésebb szituációból (vagy éppen dúsgazdag családi háttérvagyonnal büszkélkedve, korlátlan büdzsével rendelkezve) indul a világhírnév felé, nagy bizonyossággal könnyebben válik szupersztárrá, mintha nem lennének hasonló forrásai.

Mindezt a következő sztárjaink is megerősítik, akik - bár biztosan keményen megdolgoztak fantasztikus népszerűségükért - kétségtelen, hogy, híres és gazdag szüleik vagyona nélkül nem tartanának ott, ahol ma.

Lady Gaga

Sokkoló, mert még a legtöbb rajongója sem tudja róla, de Lady Gaga nagyon is tehetős családból származik – tulajdonképpen emiatt tudta valóra váltani az álmait és elkezdeni énekesi karrierjét akkor, amikor még senki sem hit benne… Gaga édesapja ugyanis a legmenőbb zenei producerekkel tárgyalt addig, amíg valaki le nem szerződtette az énekesnőt, majd egy csapásra sztár nem let belőle. Az énekesnő a középiskolát egyébként a neves Upper West Side-on végezte el a New York-i manhatteni elittel együtt; szülei pedig üzletemberek, akik internetes befektetői portfóliójuknak köszönhetően gazdagodtak meg.

Kíváncsi vagy a többi világsztárra, akik dúsgazdag családba születtek bele? Kattints a képgalériánkra!

Ariana Grande Ariana Grande most talán a világ jelenlegi legnépszerűbb énekesnője, akit milliós nagyságrendekben követnek a közösségi oldalain a rajongók – az azonban tény, hogy a hírneve előtt sem volt rossz dolga: édesapjának köszönhetően ugyanis már a világhírnév előtt meg volt mindene, amiről egy korabeli lány csak álmodozhatott! Ariana édesapja, Edward Butera a világszintén is elismert Ibi Designs Inc alapítója, mely lényegében egy plakát nyomtatással, könyvkiadással és design megoldásokkal foglalkozó cég. Annyira jól megy neki, hogy több luxusvillája van Amerikában – a legnagyobb Florida elit negyedében, Boca Ratonben, ahol Ariana is született. Ezek után biztosan nem volt összehoznia a találkozót azokkal a producerekkel,akik egyből leszerződtették a 13 éves Ariana Grandét.
Kattints a további képekért!

Susan Sarandon, az amerikai színészlegenda egy interjúban árulta el, hogy nőkkel és férfiakkal is szívesen randevúzna.

Fotó: Profimedia - RedDot
Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak