Sztárok

Elképesztő hasonlóság: Milla Jovovich és 15 éves lánya akár egypetéjű ikrek is lehetnének - Fotó

Az ifjú Ever szakasztott úgy néz ki, mintha édesanyja évtizedekkel fiatalabb kiadása volna.

Mintha érzéki csalódás áldozatai lennénk

Nemrégiben ünnepelte 15. születésnapját a világhírű modell-színésznő, Milla Jovovich legidősebb lánygyermeke, Ever Gabo Anderson. Ebből a különleges apropóból született - és az Instagramon landolt - egy különeges anya-lánya kép, mely nem csupán óriási sikert aratott a közösségi médiában, de kivívta a nagyközönség őszinte megdöbbenését is. Jovovich és Ever ugyanis tényleg egymás kiköpött másai, akár egypetéjű ikreknek is elmehetnének, ha nem lenne közöttük egy generációnyi korkülönbség. Ever tényleg úgy néz ki, mintha Milla évtizedekkel fiatalabb kiadása lenne - a szemük színe, íve, az orruk és az ajkuk is szinte tökéletesen megegyezik, nem is beszélve a karakterükről.

"Csodálom a kitartásodat és az erődet. Tudom, milyen nehéz összeegyeztetni a munkát és az iskolát, különösen annak, aki úgy megköveteli magától a kiválóságot, mint te. Nap mint nap megdöbbenek a fáradhatatlan kitartásodon, még akkor is, amikor a dolgok olyan nyomasztónak tűnnek. Nagyon szeretlek, Ever. Szerencsésnek tartom magam, hogy veled oszthatom meg ezt az életet!" - dicsérte posztjában csemetéjét Jovovich.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hallottál már a szigma férfiakról? A pasik egy része nevetségesnek tartja őket, míg mások keresik a módját, hogy azzá váljanak, egyes nők pedig odáig vannak értük.
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.