Sztárok

Michael Jordan másodjára is megnősült

Michael Jordan ismét házasember. Mostani felessége a kubai szupermodell, Yvette Prieto. A pár 2008 óta jár együtt, majd három évvel később eljegyezték egymást. 2013. április 27-én, Palm Beach-en tartották álomesküvőjüket.

Michael Jordan és a nők

Úgy tűnik a majdnem húsz év korkülönbség sem állhatott kettejük közé. Március elején benyújtották házassági kérvényüket a Palm Beach-i törvényszékre, ahol hamar elfogadták a házasságkötési szándékukat. Valószínűleg az is közrejátszott a gyors jóváhagyásban, hogy a sztárpár már 2009 óta él együtt Kendall-i házukban.

A kosárlabda legendának ez már a második házassága. Korábbi frigye – amit Juanita Vanoy-al kötött – tizenhét év után darabjaira hullott. Vanoy-al 2006-ban váltak el. Az exfeleség a válás által 168 millió dollárral gazdagodott, azonban nem csak egy felességgel lett akkor szegényebb Jordan, hanem három gyermekét is – Jeffrey Michaelt, Marcus Jamest és Jasmine-t – Juanitanak ítélte a bíróság.

Yvette Prieto magánéletéről annyit tudunk, hogy legutóbbi párkapcsolata Julio Iglesiasszal, szintén zátonyra futott. Utána ismerkedett meg a Chicago Bulls játékosával, és azóta is hatalmas köztük a szerelem.

Fotó: zonehdwallpapers.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.