Nem is gondolnád, mi a közös Jennifer Anistonban és Kojakben

A Telly Savalas főszereplésével futó Kojak minden idők egyik legsikeresebb krimisorozata volt. De mégis mi köze ehhez Jennifer Anistonnak? Mutatjuk!

A nyomozó nyalókával

A Kojak a valaha volt legnépszerűbb amerikai krimisorozat, melyet 1973 és 1978 között sugároztak, de a népszerűsége miatt azóta is többször megismétlik külföldön és itthon egyaránt. Főhőse a címszereplő görög származású Theocrates „Theo” Kojak, a Dél-Manhattani rendőrkapitányság hadnagya, aki csapatával számtalan veszélyes bűnügyet göngyölített fel az évadok alatt.

A görög származású, Oscar-díjra jelölt és Emmy-díjas színész, Telly Savalas élete azonban jóval izgalmasabb a karakternél, amit megformált. A valóságban egy tipikus, görög Playboy volt, aki imádta a nőket, megrögzött hedonistaként pedig a finom ételek, a jó szivarok és italok elégítették ki leginkább. Élete végéig hotelben élt, mert gyűlölte a háztartást és a családi kötöttségeket - napi 200 dollárt költött a szállására. Az egyik mostohalánya a Született feleségekből is ismert szőke színésznő, Nicollette Sheridan, de még Jennifer Anistonhoz is köze van a kopasz filmsztárnak.

További részletek a galériában!

Ő volt Jennifer Aniston keresztapja Kevesen tudják, de a Jóbarátok sztárjának görög származású az édesapja, akinek születési neve Anasztasszakisz, ezt változtatták Anistonra az emigrációjuk során. A szintén görög Telly Savalas boldogan vállalta, hogy barátja kislányának a keresztapja lesz.
Kattints a további képekért!

13 évvel ezelőtt, ezen a napon hunyt el a posztumusz Oscar-díjas színész.

Leadfotó: Profimedia - RedDot; 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!