Megvannak az idei Viva Comet jelöltek!

A hazai zenei élet sztárjai izgatottan várták, hogy kik alkotják majd a 2011-es Viva Comet jelöltek listáját

Szokás szerint, nagyszabású sajtótájékoztató keretei között hirdették ki az idei Viva Comet gála jelöltjeit.
Aki számít a magyar zenei életben, szinte mind képviseltette magát az eseményen. A sztárok kitűnő hangulatban várták, hogy megtudhassák kiket ítéltek az idei évben a legjobb zenészeknek: a legjobb férfi előadó, legjobb női előadó, legjobb együttes, legjobb új előadó és legjobb videoklip kategóriákban.

Kik lettek a jelöltek?
Elsőként a legjobb idén berobbanó előadók listája látott napvilágot, rövidesen pedig már a színpadon álldogálhatott az öt boldog jelölt: Fluor, MM, Düki, Ultrapop és a Children of Distance.

A legjobb női előadók között már régi, ismerős arcokat is viszontláthattunk: idén is összecsap majd egymással Lola és Tóth Gabi, na és persze Raminak, Wolf Katinak és Barbee-nak is lesz ehhez egy-két szava.

A legjobb férfi előadó kategória mezőnye is igen erős, ott Fluor, Király Viktor, Puskás Peti, SP és Varga Viktor versengenek majd egymással.
Öt kategóriában a legjobbak
A legjobb együttes kategóriában is jelölték a Children of Distance-t, a másik négy csapat pedig a BNF, a Stereo 2.0, a Compact Disco és az Animal Cannibals.

Az ötödik kategória a legjobb videó díja, amelynek jelöltjei Király Viktor: Solo, Noémi Virág: Szeretlek, Rácz Gergő: Harc és vágy, Tóth Gabi:Elég volt!, illetve Varga Viktor: Lehet zöld az ég című dalainak klipjei.

A tájékoztató után a zenészek még sokáig elcsevegtek egymással, és sok egyéb mellett azt találgatták, hogy vajon kik lesznek a júniusi Viva Comet gála befutói. A szervezők mindeddiginél látványosabb és színesebb showt ígérnek, így ha valaki nem is jut el a helyszínre, a tv-t akkor is érdemes lesz majd bekapcsolnia!
 

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.